Produksjon

Furu er et av de vanligste treslagene vi finner i Norge og er mye brukt i klassisk norsk møbelindustri. Tresorten er brukervennlig, holdbar og tåler godt tørke. Tilskjæring og forboring klargjøres, deretter sendes delene til Alvdal for Royal impregnering. 

Royal impregneringen som brukes er nærmest vedlikeholdsfri. Her presses oljen dypere ned i treverket enn ved vanlig impregnering. Dette gir en delvis vannavstøtende overflate som beskytter materialene optimalt. Dette fører til minimalt med vedlikehold, selv om møblene skulle stå ute hele året. Etter impregnering monteres delene og gjøres klar for flatpakking.

All produksjon av Cubastolens produkter er kortreist og er derfor meget miljøvennlig og bærekraftig. I tillegg er det kvalitetsprodukter tilpasset norske forhold. Cubastolens mål har alltid vært at nordmenn også skal få muligheten til å eie en gyngestol, samt erfare livsstilen og godfølelsen til en ekte cubaner.

Cubastolen AS har designerlisens på stolen gjennom patentstyret. Cubastolen AS produserer flere andre hageprodukter som alle støtter opp under kvalitet, komfort, minimalt vedlikehold og evnen til å nyte det gode liv.